Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Kovács Titusz

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2011 május 01

Petkovics Bálint, és a Kovács házaspár kategóriájukban mindent nyertek!

Petkovics Bálint

Kiemelkedőt nyújtottak a tanítványaim!

Petkovics Bálint fokozta tegnapi jó teljesítményét. 77 ütéssel magasan nyerte a bruttó versenyt, és nettóban is a legjobb volt. Ráadásul a tegnapi, és a mai versenyt együtt is értékelték, ahol összetettben is a legjobb volt. Soha rosszabb idény kezdést!

2011 május 01

Tanítványaim jól teljesítettek!

Oktatás közben

Az idei év első ranglista versenyén Balatonudvariban kimagasló eredményeket értek el tanítványaim!

2010 november 12

A Hahn Golf Academia 2010-es évi munkája.

Az amatőr golfozók oktatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a junior golfozók képzésére, és szűkös kereteink mellett a versenyeztetésükre. Szerencsére a Pólus Palace ebben az évben is megadta nekünk a tárgyi támogatást. Sajnos anyagi támogatást nem kaptunk, és az alapítványunkba is csak minimális, 300.000.-ft-ot tudtam összeszedni. Ez az összeg a téli terembérletre, és egy pár verseny részvételi díjának támogatására volt elég. Ennek ellenére büszkék vagyunk a csapatunkra. Sokan helytálltak a megmérettetéseken.

2010 június 25

Szűcs Gabriella 2. Kovács Titusz 4. helyen végzett a Senior Nemzetközi Nyílt Bajnokságon!

Szűcs Gabriella 1.

Szenzációs eredményt ér el Szűcs Gabi, aki sokat tett annak érdekében hogy beverekedje magát a Senior Női élmezőnybe! Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy egy kicsivel nagyobb versenyrutinnal rendelkezik, akkor a végső győzelmet is megszerezhette volna! Gabinak az egyéves pályafutása alatt ez volt élete 10. versenye, és ez az eredmény nagy lendületet adhat a későbbi versenyekhez!  Így tovább Gabi!

2010 június 23

Szűcs Gabriella vezeti a Senior Nemzetközi Nyílt Bajnokságot, Kovács Titusz ötödik!

Chip 5.

Szűcs Gabi egy éve májusban keresett meg, hogy szeretné kipróbálni a golfot. Gabi sportos múltja sejtette, hogy jól veszi majd az első akadályokat. A próba óra igen jól sikerült, mert Gabi azóta nagy élvezettel, és elszántsággal gyakorol, és feltétel nélkül azt csinálja amit az edzéstervben közösen megbeszélünk!

2010 május 31

XII. Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokság

Az idén a hencsei European Lakes Golf & Country Club ad otthont a XII. Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokságnak, június 1-4 között. A Magyar Golf Szövetség és a Magyar Senior Golfozók Társasága által közösen megrendezésre kerülő vetélkedőre hét nemzet hatvan versenyzője adta le a nevezését.

A nevezők többsége a férfi kategóriában indul, de képviseltetik magukat a hölgyek és a 70 éven felüli super seniorok is.

2010 április 28

Kovács Titusz

Kovács Titusz

Tanítványom: Kovács Titusz

2010 április 26

Tanítványaim sikere a Match Play Bajnokságon

Német Olivér és Eiring Kristóf

Tanítványaim a korosztályuk versenyében és az abszolút kategóriában is remekül szerepeltek a III. Old Lake Match Play bajnokságon. Eiring Kristóf 3. lett, Német Olivér pedig a 4. helyet szerezte meg. Kovács Titusz az előkelő 2. helyen végzett a senior férfiak között, míg Szűcs Gabriella a senior hölgyek mezőnyében lett dobogós, megszerezve a 3. helyet érő ranglista pontokat. Dibusz László pénteken egy hajszállal lemaradt az első nyolcba kerülésről, így a férfi ranglista pontokért küzdött tovább. Számára szerencsétlen tény volt az, hogy Olivér a férfi mezőnyben indult az idén, így az előkelő harmadik pozíció helyett a negyediknek járó ranglista pontokat szerzte meg. Laci egyébként jól kezdte az évet, mert három bruttó első helyezése van már!

2010 április 24

Első nap Tatán

Eiring Kristóf

Befejeződött a III. Old Lake Match Play Golfbajnokság első versenynapjának versenye, ami egyébként a Stroke Play szabályai szerint zajlott. Négy olyan tanítványom indult a versenyen, aki kategoriájában esélyes a ranglista első helyének megfelelő pontok begyűjtésére!

2010 április 23

III. Old Lake Match Play Bajnokság

Németh Olivér

Három napos, négy fordulóból álló match play játék kezdődik ma Tatán az Old Lake Golf Clubban. A verseny 80 indulója között tanítványaim közül a következők indulnak:

  • Németh Olivér
  • Eiring Kristóf
  • Petkovics Bálint
  • Kovács Titusz
  • Szűcs Gabriella

 


Érdekes hírek