Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Petkovics Bálint

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2016 május 13

Profi Golf Sportágiági Szövetség

Megalakult a Magyar Profi Golf Sportági Szövetség.
Egy rövid hír a Digi sport televízióban.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv...

2012 július 18

Berta Máté jutalma!

Udvari

A Hahn Academia a tehetséges fiataloknak, egy Magyarországon egyedülálló lehetőséget nyújt a fejlődésük elősegítésének érdekében! 

2012 július 18

Udvari

Udvari

A csapat Balatonudvariban.

2012 június 16

Roland a Skalicai versenyen is Top 10-ben végzett! (7.)

A 2012-es évben Kialakítottuk Profi csapatunkat! Petkovics Bálint tanítványom a 2011-es évben az amatőr ranglistát is vezette, majd ez év elején profi státuszba került! Januártól az edzőtáborokat már úgy alakítottuk hogy hármasban készültünk a 2012-es szezonra.

2011 május 03

Roland az első helyről várja a folytatást a St.Lőrinc Invitational versenyén!

Roland St. Lőrincen

Roland nagyon jól kezdett az első kilenc szakaszon, és egy nagyon nehéz 225 méteres par hármas szakasz duplálya ellenére is -1 gyel fordult. A második kilencen is ezt a par hármast duplázta, és összesen +3 ütéssel (75) holtversenyben Sárközi Richardal az élről várják a második befejező napot.

2011 május 01

Petkovics Bálint, és a Kovács házaspár kategóriájukban mindent nyertek!

Petkovics Bálint

Kiemelkedőt nyújtottak a tanítványaim!

Petkovics Bálint fokozta tegnapi jó teljesítményét. 77 ütéssel magasan nyerte a bruttó versenyt, és nettóban is a legjobb volt. Ráadásul a tegnapi, és a mai versenyt együtt is értékelték, ahol összetettben is a legjobb volt. Soha rosszabb idény kezdést!

2011 május 01

Tanítványaim jól teljesítettek!

Oktatás közben

Az idei év első ranglista versenyén Balatonudvariban kimagasló eredményeket értek el tanítványaim!

2011 május 01

Petkovics Bálint

2010 november 12

A Hahn Golf Academia 2010-es évi munkája.

Az amatőr golfozók oktatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a junior golfozók képzésére, és szűkös kereteink mellett a versenyeztetésükre. Szerencsére a Pólus Palace ebben az évben is megadta nekünk a tárgyi támogatást. Sajnos anyagi támogatást nem kaptunk, és az alapítványunkba is csak minimális, 300.000.-ft-ot tudtam összeszedni. Ez az összeg a téli terembérletre, és egy pár verseny részvételi díjának támogatására volt elég. Ennek ellenére büszkék vagyunk a csapatunkra. Sokan helytálltak a megmérettetéseken.

2010 június 17

Magyar Amatőr Golfbajnokság 2010

Pénteken kezdődik a három napos Magyar Amatőr Golfbajnokság!

Feszülten várjuk az első napi eredményeket. Négy olyan játékos indul az Academiánkról, aki tíz HCP alatti! Tudósítunk Németh Olivér, Eiring Kristóf, Dibusz László, és Petkovics Bálint elsőnapi eredményeiről!

 


Érdekes hírek