Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Eiring Kristóf

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2016 május 13

Profi Golf Sportágiági Szövetség

Megalakult a Magyar Profi Golf Sportági Szövetség.
Egy rövid hír a Digi sport televízióban.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv...

2015 április 08

Hahn Roland, Eiring Kristóf közös

Hahn Roland, Eiring Kristóf közös

2015 április 08

Rolandnak indul a szezon

czech_one-logo

 

Roland megkezdi a 2015-ös  szezont. Idei évünk fő célja ismét a Challange Touron való CUT-tolás és persze a kiegészítő versenyeken való jó szereplés. 7 Challange Tour és 11 Cseh Tour vár ránk! Természetesen a Magyar Profi Bajnokság és a European Tour Qualifying School sem marad ki a naptárból.

2011 június 01

Győzelmek a hétvégén! Tanítványaim kitettek magukért!

Eiring Kristóf 3.

Már beszámoltunk arról hogy Roland győzelemmel felérő 2.helyen végzett a Czech Pga versenyén, és rajta kívül két tanítványom is remekelt a hét végén! Eiring Kristóf Tatán a Mercedes versenyén győzött -1-es /69/-es körrel, ami egyéni rekordnak számít! Franciaországban nem vallott volna kudarcot ilyen teljesítménnyel, ha bíztak volna benne, és nevezték volna a versenyre!

2010 november 12

A Hahn Golf Academia 2010-es évi munkája.

Az amatőr golfozók oktatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a junior golfozók képzésére, és szűkös kereteink mellett a versenyeztetésükre. Szerencsére a Pólus Palace ebben az évben is megadta nekünk a tárgyi támogatást. Sajnos anyagi támogatást nem kaptunk, és az alapítványunkba is csak minimális, 300.000.-ft-ot tudtam összeszedni. Ez az összeg a téli terembérletre, és egy pár verseny részvételi díjának támogatására volt elég. Ennek ellenére büszkék vagyunk a csapatunkra. Sokan helytálltak a megmérettetéseken.

2010 június 18

Eiring Kristóf remek játéka a Magyar Bajnokságon

Eiring Kristóf 4.

Tanítványom, Eiring Kristóf remekül kezdte az Amatőr Magyar Golfbajnokságot! Kristóf stabilan játszott, bár a 8-as szakasszal nem volt szerencséje, ahol duplát ért el. Vezeti a versenyt +3 ütéssel, aminek nagyon örülünk, mert ez adhat önbizalmat a Jung Masters előtt, amit szintén itt rendeznek meg júliusban. Akkor európa legjobb 16-éven aluli játékosaival mérheti majd össze tudását. Holnap szurkoljunk Kristófnak, és reméljük hasonló teljesítménnyel rukkol majd ki! Jó játékot mindenkinek!

2010 június 17

Magyar Amatőr Golfbajnokság 2010

Pénteken kezdődik a három napos Magyar Amatőr Golfbajnokság!

Feszülten várjuk az első napi eredményeket. Négy olyan játékos indul az Academiánkról, aki tíz HCP alatti! Tudósítunk Németh Olivér, Eiring Kristóf, Dibusz László, és Petkovics Bálint elsőnapi eredményeiről!

2010 június 15

Eiring Kristóf 6.

Eiring Kristóf 6.

Eiring Kristóf

2010 június 15

Eiring Kristóf nyerte a profik első versenyét

Eiring Kristóf 6.

A legújabb magyar pro-am sorozat kezdete nem indult meseszerűen, hiszen az esőzések miatt két héttel ezelőtt halasztani kényszerültek a főszervezők. Hétfő reggel még minden ideálisnak tűnt, és a rossz időt csak hírből ismerték a játékosok. A hírek viszont kivételesen igazat mondtak, és a záporok, zivatarok bizony a büki pályát sem kerülték el. A hirtelen jött esőcseppek azonban olyan gyorsan távoztak, ahogy megérkeztek, így csak rövid időszakokra szakadt félbe a jó hangulatú verseny.

2010 április 26

Tanítványaim sikere a Match Play Bajnokságon

Német Olivér és Eiring Kristóf

Tanítványaim a korosztályuk versenyében és az abszolút kategóriában is remekül szerepeltek a III. Old Lake Match Play bajnokságon. Eiring Kristóf 3. lett, Német Olivér pedig a 4. helyet szerezte meg. Kovács Titusz az előkelő 2. helyen végzett a senior férfiak között, míg Szűcs Gabriella a senior hölgyek mezőnyében lett dobogós, megszerezve a 3. helyet érő ranglista pontokat. Dibusz László pénteken egy hajszállal lemaradt az első nyolcba kerülésről, így a férfi ranglista pontokért küzdött tovább. Számára szerencsétlen tény volt az, hogy Olivér a férfi mezőnyben indult az idén, így az előkelő harmadik pozíció helyett a negyediknek járó ranglista pontokat szerzte meg. Laci egyébként jól kezdte az évet, mert három bruttó első helyezése van már!

 


Érdekes hírek