Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Academia

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2012 december 29

Hahn Academia 2012-es szezon évértékelése

Amatőr és Profi tanítványaim rövid bemutatása:

  • Berta Máté a Magyar Amatőr Válogatott tagja, aki sajnos ritkán tud részt venni közös edzéseinken. A jövő évben ezen változtatunk, és a Válogatott húzó emberévé formáljuk!
  • Bacsó Krisztián a jövő Válogatottjának lehet a tagja. 15 éves, és a HCP-je 12.
  • Kim Ngan Luu Hoang 15 éves lány, 2013 évben nagy meglepetést fog okozni a junior lányok versenyein!
  • Vokt Balázs 14 éves, sok minden érdekli még a golfon kívül. Nagyon tehetséges, de ez önmagában kevés a jó teljesítményhez!
  • Horváth Erik 8 éves, reményteljes ifjú! Ha töretlen lesz a kitartása, és végigjárja az Academiánk lépcsőfokait, ő lehet Magyar ország egyik legjobb játékosa!
  • Hideg Ádám 8 éves, szépen fejlődik, Erikkel jó párost alkotnak!
  • Kálózdi Bence 15 éves, egy éve kezdte a golfot. A jövő évben meglepetés ember lehet!

2010 május 02

Gödi győztes

Chip 5.

Szűcs Gabriella megnyerte a női nettó kategóriát (41 ponttal) a hétvégén megrendezett Pólus Palace Kupán! Gabi második nagy versenye volt a hétvégi, és szorgalmasan gyűjtögeti a ranglista pontokat. Elindul a Magyar Kupán is, mert tapasztalatot szeretne szerezni.

 

2009 november 22

Klubdélután Gödön december 5-én

A Hahn Golf Academia & Club 2009. december 5-én klubdélutánt tart a gödi Németh László Általános Iskola tornatermében. Lesz ingyenes swing javítás, oktatás, gyakorlási lehetőség, játékos vetélkedők, csokoládé kóstoló.

2009 szeptember 11

Klubnap a Golf Sztár Gálán

ha_polus_drive.jpg

Szeptember 17-19. között (csütörtöktől szombatig) hetedik alkalommal rendezik meg az Enternet Golf Sztár Gálát a Pólus Palace Golf Klubban, amely ekkor ad otthont a II. szuperbajnokságnak is, ahol a legjobb hazai profi játékosok és oktatók mérik össze tudásukat. A Hahn Golf Club szombatra ingyenes klubnapot szervez tagjainak.

2009 augusztus 13

Senior EB Magyarországon

2009. augusztus 19-21 között Magyarországon, Máriavölgyben és Tatán kerül sor a senior golfozók Európa Bajnokságára, amelyen közel 30 nemzet versenyzői vesznek részt. Tanítványom, Kovács Titusz, a Hungarian Golf Magazin főszerkesztője nagy reményekkel készül a megmérettetésre.

2009 július 17

Jól sikerült a Hahn Golf Academia & Club megnyitója

A közönség követi a játékosokat

Jól sikerült a Hahn Golf Academia & Club megnyitója 2009. július 16-án Gödön a Pólus Palace Thermal Hotelben. A mintegy 150 érdeklődő először Hahn Árpád és Hahn Roland profi golf versenyzők match play versenyének szurkolhatott, ahol a végeredményre tippelni is lehetett. A golf nagyon összetett játék, így nem meglepő, hogy telitalálatos tipp végül is nem volt. Az összecsapást egyébként Roland nyerte 1 ütéssel.

2009 július 17

2009 július 17

2009 július 17

2009 július 17

 


Érdekes hírek