Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Németh Olivér

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2010 november 12

A Hahn Golf Academia 2010-es évi munkája.

Az amatőr golfozók oktatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a junior golfozók képzésére, és szűkös kereteink mellett a versenyeztetésükre. Szerencsére a Pólus Palace ebben az évben is megadta nekünk a tárgyi támogatást. Sajnos anyagi támogatást nem kaptunk, és az alapítványunkba is csak minimális, 300.000.-ft-ot tudtam összeszedni. Ez az összeg a téli terembérletre, és egy pár verseny részvételi díjának támogatására volt elég. Ennek ellenére büszkék vagyunk a csapatunkra. Sokan helytálltak a megmérettetéseken.

2010 június 17

Magyar Amatőr Golfbajnokság 2010

Pénteken kezdődik a három napos Magyar Amatőr Golfbajnokság!

Feszülten várjuk az első napi eredményeket. Négy olyan játékos indul az Academiánkról, aki tíz HCP alatti! Tudósítunk Németh Olivér, Eiring Kristóf, Dibusz László, és Petkovics Bálint elsőnapi eredményeiről!

2010 április 26

Tanítványaim sikere a Match Play Bajnokságon

Német Olivér és Eiring Kristóf

Tanítványaim a korosztályuk versenyében és az abszolút kategóriában is remekül szerepeltek a III. Old Lake Match Play bajnokságon. Eiring Kristóf 3. lett, Német Olivér pedig a 4. helyet szerezte meg. Kovács Titusz az előkelő 2. helyen végzett a senior férfiak között, míg Szűcs Gabriella a senior hölgyek mezőnyében lett dobogós, megszerezve a 3. helyet érő ranglista pontokat. Dibusz László pénteken egy hajszállal lemaradt az első nyolcba kerülésről, így a férfi ranglista pontokért küzdött tovább. Számára szerencsétlen tény volt az, hogy Olivér a férfi mezőnyben indult az idén, így az előkelő harmadik pozíció helyett a negyediknek járó ranglista pontokat szerzte meg. Laci egyébként jól kezdte az évet, mert három bruttó első helyezése van már!

2010 április 25

Flight Tatán

Flight Tatán

Alex Simmes, Eiring Kristóf, Németh Olivér, Kővári Dani.

2010 április 25

Német Olivér és Eiring Kristóf

Német Olivér és Eiring Kristóf

Két tanítványom Németh Olivér és Eiring Kristóf éppen egymás ellen küzd a Match Play Bajnokságon.

2010 április 25

Németh Olivér 5.

Németh Olivér 5.

Tanítványom Németh Olivér Alex Simmessel és Kővári Danival

2010 április 25

Németh Olivér 4.

Németh Olivér 4.

Tanítványom Németh Olivér és caddieje.

2010 április 25

Németh Olivér 3.

Németh Olivér 3.

Tanítványom: Németh Olivér labdát állít.

2010 április 25

Németh Olivér 2.

Németh Olivér 2.

Tanítványom: Németh Olivér ütéshez készülődik.

2010 április 24

Első nap Tatán

Eiring Kristóf

Befejeződött a III. Old Lake Match Play Golfbajnokság első versenynapjának versenye, ami egyébként a Stroke Play szabályai szerint zajlott. Négy olyan tanítványom indult a versenyen, aki kategoriájában esélyes a ranglista első helyének megfelelő pontok begyűjtésére!

 


Érdekes hírek