Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Sárközi Richárd

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2011 május 13

Profi Ranglista állása

1. hely Hahn Roland 8000 pont 5 verseny
2. hely Hahn Árpád 2560 pont 5 verseny
3. hely Lugosi Balázs 2100 pont 3 verseny
3.hely Lugosi Tamás 2100 pont 3 verseny
5. hely Sárközi Richárd 1470 pont 2 verseny
6. hely Bozó Ádám  760 pont 3 verseny
7.hely Fehér Zsolt  600 pont 1 verseny
7.hely Skripek Richárd  600 pont 1 verseny
7. hely Popovics Barna  600 pont 2 verseny
10.hely Böndicz Gergő  300 pont 2 verseny
11.hely Scridon Laura  200 pont 1 verseny
12.hely Csikós Gábor  170 pont 2 verseny
13.hely Marton András  160 pont 2 verseny
14.hely Makszin Áron     80 pont 1 verseny
     
       
       
       
       
     

 

 

 

2011 május 07

Profi Ranglista

A Magyar Profi Golfszövetség kialakította saját ranglista rendszerét, ami 2011.04.15-vel lépett életbe. Felügyelő szerve a versenybizottság, aminek az elnöke vagyok. Nagyon fontosnak tartjuk hogy a Profikról is értesüljön a közvélemény. A ranglista alapján jelöljük majd ki a Playing pro csapatot, és ezek a játékosok képviselik majd hazánkat a nemzetközi csapatversenyeken!

2011 május 03

Roland az első helyről várja a folytatást a St.Lőrinc Invitational versenyén!

Roland St. Lőrincen

Roland nagyon jól kezdett az első kilenc szakaszon, és egy nagyon nehéz 225 méteres par hármas szakasz duplálya ellenére is -1 gyel fordult. A második kilencen is ezt a par hármast duplázta, és összesen +3 ütéssel (75) holtversenyben Sárközi Richardal az élről várják a második befejező napot.

2011 április 22

Rolandnak jól kezdődött a 2011-es versenyszezon!

Hahn Roland Szlovákia

Az év első versenyén Szlovákiában, jó formát mutatott Hahn Roland, csapatunk Profi versenyzője. A Welteni Golf Clubban kezdődött több Magyar Profi játékos 2011-es verseny szezonja, ahol Roland játszotta a legjobb eredményt. 73-as körével,holtversenyben az előkelő ötödik helyet szerezte meg, ahol a hazaiak nagyon jó teljesítményt nyújtottak, -5-ös (67-es) körrel lehetett csak nyerni.

2010 december 02

Félbeszakadt 4. nap - Hahn Roland 10. lett

Roland Portugáliában

Sajnos a villámlás, és a rossz időjárás miatt, elmaradt a negyedik nap az európabajnokságon. A versenyben egyébként az utolsó napon jól állt a csapat. Csabi 0-ban, Ricsi +1-ben Roli +2-ben állt mikor félbeszakadt a verseny, és a csapat ezekkel ezeredményekkel nagyot lépett volna előre a helyezésben. Roland nagy hajrázó, tudott volna még javítani a hátralevő lyukakon, Csabi és Ricsi jól álltak, és olyan hírek jöttek, hogy a rossz időben sok csapat nagyon elszállt! Roland egyéniben a 10. helyen zárt. Ez most így alakult, a jövő évi versenyen már a tapasztalatok birtokában jobb eredményre lehet számítani!

2010 december 01

Magyar Profi Válogatott Portugáliában

Magyar Profi Válogatott Portugáliában

A Magyar Profi Golf Válogatott (Szigeti Csaba, Sárközi Richárd, Hahn Roland) Portugáliában az International Team Championshipen.

2010 november 29

Hahn Roland a második nap rátett egy nagy lapáttal, -4!

Hahn Roland Ptujban

A második nap nem kezdődött zökkenőmentesen. A nagy eső miatt 3 órás késéssel indult a verseny. Sárközi Ricsi javított  egy ütést, +7-et játszott, és reméljük ez a javuló tendenciája megmarad. Szigeti Csabi +5-ben állt a 17-es szakasz után, de a sötétedés miatt félbe szakították a játékot, és az utolsó szakaszra holnap korán reggel kerül sor.

2010 november 28

Roland szuper kezdése az International Team Championship első napján!

Hírt kaptunk a négynapos verseny első napjáról. A csapat jól van, és örömmel értesültünk, hogy Roland kiegyensúlyozottan, jól játszott, és 72 ütéssel par-ra hozta a pályát. Külön öröm számunkra, hogy a 78-as mezőnyből, (26 csapat)  csak 12 játékos tudott jobb ütésszámot elérni!

2010 november 26

Megérkezett Portugáliába a Magyar Profi Golfválogatott!

A Profi golfozók csapat Európa bajnokságán, a Magyar csapatot Szigeti Csaba, Sárközi Richárd, és büszkeségünk, Hahn Roland képviseli. Egy rövid helyzetjelentést kaptunk, két nappal a verseny kezdete előtt. Sajnos az idő nem a legjobb, ugyanis szakad az eső. A gyakorlópályán átmozgatják magukat, és remélik hogy azért a pályára is kitudnak menni gyakorolni. Várjuk a további híreket!

2010 június 15

Eiring Kristóf nyerte a profik első versenyét

Eiring Kristóf 6.

A legújabb magyar pro-am sorozat kezdete nem indult meseszerűen, hiszen az esőzések miatt két héttel ezelőtt halasztani kényszerültek a főszervezők. Hétfő reggel még minden ideálisnak tűnt, és a rossz időt csak hírből ismerték a játékosok. A hírek viszont kivételesen igazat mondtak, és a záporok, zivatarok bizony a büki pályát sem kerülték el. A hirtelen jött esőcseppek azonban olyan gyorsan távoztak, ahogy megérkeztek, így csak rövid időszakokra szakadt félbe a jó hangulatú verseny.

 


Érdekes hírek