Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Czech Pga Tour

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2014 október 11

Roland ismét remekül játszik

Roland ismét remekül játszott! A Czech Tour záró fordulóján az első napon felejthető 81 ütéssel kezdett, aztán rákapcsolt, és a második napon oriásit javítva 6 birdievel 72-őt játszott. A harmadik napon igazi profiként -4-et, 68 ütéssel a nap legjobb ütésszámával végzett. Ismét 6 birdievel teljesítette a pályát, és bizonyította hogy érdemes bízni benne, és támogatni az Olimpiai felkészülésben. Reméljük a Golfszövetség is így gondolja, és közös munkával sikeresern felkészülhetünk a 2016-os olimpiára! Végeredményben a 15.helyen végzett, ami bravúr az az első napi gyenge kezdés után!

2014 május 04

A 4. helyet szerezte meg Roland a Kaskadi Profi Touron

Kaskad 2014.05.04.

Roland dacolva a brutális széllel, és a rossz időjárással, magabiztosan végzett a 4.helyen a Kaskadi Czech Tour első állomásán! Az időjárás a Magyar kupa résztvevőit sem kímélte, ahogy nem kímélte a Brnoban szereplő profikat sem! A mai napon két szakaszon volt kisiklás, de összességében meg lehetünk elégedve, mind az eredménnyel,(72-76) mind a helyezéssel! Gratulálunk!
Köszönjük a RIGIPSZNEK, a GDF SUEZNEK, és a GOLFSZÖVETSÉGNEK a támogatást!

2011 július 12

Két 2. és egy 3. hely után 9. lett Roland a Czech PGA Tour Benátky-ban rendezett fordulóján!

Roland Beroun

Négy forduló után Roland vezette a Czech Pga Tour ranglistáját, ami még a Cseheket is meglepte!  Mindenki előre köszönve gratulált nekünk, és Roland kivívta a megbecsülésüket! A Benátky-ban rendezett hétvégi forduló első napja jól kezdődött, mert Roli ismét remek játékkal rukkolt elő, és a harmadik helyről indult a győzelemért! A pálya talán a legnehezebb volt az összes forduló közül. A 6700 méter hosszú, mindenhol bunker, nagyfű nehezítette a játékot a fekete, leghátsó elütőről. Roland a második napon a győzelemre játszott agresszíven, mert nyerni másképpen nem lehetett volna. Ennek a játéknak meg van a maga veszélye, mert akár egy taktikai, vagy ütéshiba is végzetes lehet.

2011 július 02

Roland az első helyről várja a harmadik napot!

Újabb 72-es körrel a holtversenyes első helyen áll Roland a Cseh PGA Tour tálei Gray Bear Golf Clubban zajló versenyén, aminek holnapi, utolsó fordulójában az utolsó flightban fog játszani.  Első győzelmét arathatja a cseh profi versenysorozaton. A Tour ranglistáján a második helyen áll, és akár az élre is állhat a verseny után.

2011 május 29

Újra minusz ütés! Roland remekül játszik!

Roland Beroun

A Kisoroszi ranglistaverseny után, ahol -5 (67) ütéssel végzett az első helyen, Tatán a Szlovák rendezésű versenyen is -1 (69) ütéssel teljesítette a pályát Roland! Nem telt el azóta egy hét, és egy újabb nagyszerű ütésszámmal, -2 (70) ütéssel a holtversenyes 2. helyen áll a Czech Pga Tour Beroun versenyén. A 103 induló között több tucat remek játékos van, és ezt alátámasztja hogy szerény, de nem rossz (77) ütéssel én csak a 43. helyen állok. Holnap a befejező nap következik, ahol nagy lesz a tülekedés a dobogóért. Folyt köv...

2010 június 25

Roland a 13.helyről, feljött a 7.helyre Tale-ban

Hahn Roland 6.

Roland egy kis malőr miatt, nem tudta bejátszani  a gyakorlónapon a pályát, ami meg is látszott az első napi teljesítményén! Az történt, hogy június 24.-ére gyakorló napot terveztünk, de kiderült hogy ez a nap már verseny, és így toppant be Roland a segítőjével a verseny kezdetére! Az első nap a 13. helyen végzett, ami akár szerencseszám is lehet.

A második nap már elfogadható volt a játéka, bár a birdie-k hiányoztak! A pálya nagyon nehéz, és az időjárással is meg kell küzdeni! A Mezőny eredményén is lehet látni, hogy küzdeni kell az elemekkel, mert azok a játékosok akik szinte mindíg minuszt játszanak, most mindenki pár felett teljesített! A harmadik nap érdekes lesz. Mindent bele Roli!

 


Érdekes hírek