Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

profi

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2009 szeptember 22

Hahn Roland 74-et ütött a Qualifying School első napi versenyén

Hahn Roland 5.

Németországban a Fleesensee Golf and Country Clubban lezajlott a Qualifying School minősítő versenyének 1. napja, amely Hahn Roland számára lehetőséget nyújthat arra, hogy bekerüljön az European Tour profi golfverseny sorozatba. Az első nap Roland 74 ütéssel a középmezőnyben végzett, így a második napon össze kell szednie magát, hogy továbbjusson a következő fordulóba.

2009 augusztus 18

Czech Masters: 69 (-3) ütés a harmadik befejező napon!

A harmadik befejező napon Roland végre hozta azt a játékot amit várunk, és amit már külföldön is tud! A második napon sajnos rontott, 80 ütést ért el, így remek hajrával sem tudott, az első tízbe kerülni.

2009 augusztus 16

PGA CZECH MASTERS 2009

Roland a 2-es szakasz elütőjén

Hahn Roland nem sokat pihent a Magyar Profi Golf Bajnokság után, hanem augusztus 14-én Csehországba utazott, hogy Prága mellett részt vegyen a Cseh PGA által szervezett Masters tornán.

2009 augusztus 13

Érdekes végkifejlet a Profi Magyar Golf Bajnokságon

Véget ért Bükfürdőn a PGA of Hungary 2. Magyar Bajnoksága. A versenyt Sárközi Richárd nyerte egyetlen ponttal megelőzve Hahn Rolandot. Pedig a 36. befejező szakasz legvégén még Roland vezetett egy ütéssel. Mi történ hát, hogy mégsem a fiatal tehetség, hanem az öreg róka lett a bajnok?

2009 augusztus 10

Hahn Roland vezet a Profi Magyar Golf Bajnokságon

Hahn Roland

A Profi Magyar Golf Egyesület 2009. évi Magyar Bajnokságán Bükfürdőn az első napi verseny után Hahn Roland áll az élen 70 (-2) ütéssel. Hahn Árpád egyelőre az 5. helyet tudhatja magáénak, de a tavalyi bajnok még nem adta fel a vetélkedést, bízik abban, hogy a honlapi nap során javítani tud.

2009 augusztus 08

Pro-Am verseny Balatonudvariban

Balatonudvari 18 lyukú pályáján 2009. augusztus 3-án hétfőn összemérték erejüket Magyarország legjobb amatőr golfozói és profi játékosai, oktatói. A match play rendszerű versenyt összesítésben az amatőrök nyerték 10-8 arányban. Vajon meglepő ez az eredmény? A golfot kicsit is ismerők számára természetesen nem az. Lássuk a részleteket!

2009 július 15

Roland Csehországban versenyzett

Hahn Roland 9.

Hahn Roland a hétvégén Csehországban a Telci pályán versenyzett. Színvonalas verseny volt, remek profi játékosokkal.

 


Érdekes hírek