Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

International Team Championship

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2010 december 02

Félbeszakadt 4. nap - Hahn Roland 10. lett

Roland Portugáliában

Sajnos a villámlás, és a rossz időjárás miatt, elmaradt a negyedik nap az európabajnokságon. A versenyben egyébként az utolsó napon jól állt a csapat. Csabi 0-ban, Ricsi +1-ben Roli +2-ben állt mikor félbeszakadt a verseny, és a csapat ezekkel ezeredményekkel nagyot lépett volna előre a helyezésben. Roland nagy hajrázó, tudott volna még javítani a hátralevő lyukakon, Csabi és Ricsi jól álltak, és olyan hírek jöttek, hogy a rossz időben sok csapat nagyon elszállt! Roland egyéniben a 10. helyen zárt. Ez most így alakult, a jövő évi versenyen már a tapasztalatok birtokában jobb eredményre lehet számítani!

2010 november 29

Hahn Roland a második nap rátett egy nagy lapáttal, -4!

Hahn Roland Ptujban

A második nap nem kezdődött zökkenőmentesen. A nagy eső miatt 3 órás késéssel indult a verseny. Sárközi Ricsi javított  egy ütést, +7-et játszott, és reméljük ez a javuló tendenciája megmarad. Szigeti Csabi +5-ben állt a 17-es szakasz után, de a sötétedés miatt félbe szakították a játékot, és az utolsó szakaszra holnap korán reggel kerül sor.

2010 november 28

Roland szuper kezdése az International Team Championship első napján!

Hírt kaptunk a négynapos verseny első napjáról. A csapat jól van, és örömmel értesültünk, hogy Roland kiegyensúlyozottan, jól játszott, és 72 ütéssel par-ra hozta a pályát. Külön öröm számunkra, hogy a 78-as mezőnyből, (26 csapat)  csak 12 játékos tudott jobb ütésszámot elérni!

 


Érdekes hírek