Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Portugália

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2011 november 23

Profi Csapat Europa Bajnokság!

Elindultunk az Europa bajnokság helyszínére, Portugáliába, Faroba! A csapatot ifj.Tringer László, Hahn Roland, és jó magam képviseljük! Az utóbbi két hét már nem igazán kedvezett a formában maradáshoz, de fel vagyunk dobódva, hogy egy ilyen neves versenyen tudjuk képviselni Hazánkat!

2010 december 02

Félbeszakadt 4. nap - Hahn Roland 10. lett

Roland Portugáliában

Sajnos a villámlás, és a rossz időjárás miatt, elmaradt a negyedik nap az európabajnokságon. A versenyben egyébként az utolsó napon jól állt a csapat. Csabi 0-ban, Ricsi +1-ben Roli +2-ben állt mikor félbeszakadt a verseny, és a csapat ezekkel ezeredményekkel nagyot lépett volna előre a helyezésben. Roland nagy hajrázó, tudott volna még javítani a hátralevő lyukakon, Csabi és Ricsi jól álltak, és olyan hírek jöttek, hogy a rossz időben sok csapat nagyon elszállt! Roland egyéniben a 10. helyen zárt. Ez most így alakult, a jövő évi versenyen már a tapasztalatok birtokában jobb eredményre lehet számítani!

2010 december 01

Roland 13. helyen áll a 78-as mezőnyben

Magyar Profi Válogatott Portugáliában

Véget ért a 3. versenynap is Portugáliában, a Vale de Lobo golfcentrumban, az International Team Championship-en. Az időjárás a tegnapinál kegyesebb volt, csupán csak 2 rövid záport (viharral) kellett kiállniuk a versenyzőknek. A mai napon a fiúk kicsit gyengébbek voltak a tegnapnál: Roland +4-et (eagle-el a 18-as lyukon!), Szigeti Csaba +7-et, Sárközi Richárd +8 -at játszott. Csapatunk a mezőny közepén helyezkedik el, reméljük holnap lesz még egy kevés tartalékuk az feljebblépéshez! A pálya egyébként hibátlan, és páratlanul gyönyörű!

2010 december 01

Roland Portugáliában

Roland Portugáliában

Hahn Roland Portugáliában az International Team Championshipen, a Magyar Profi Golf Válogatott tagjaként.

2010 november 28

Roland szuper kezdése az International Team Championship első napján!

Hírt kaptunk a négynapos verseny első napjáról. A csapat jól van, és örömmel értesültünk, hogy Roland kiegyensúlyozottan, jól játszott, és 72 ütéssel par-ra hozta a pályát. Külön öröm számunkra, hogy a 78-as mezőnyből, (26 csapat)  csak 12 játékos tudott jobb ütésszámot elérni!

2010 november 26

Megérkezett Portugáliába a Magyar Profi Golfválogatott!

A Profi golfozók csapat Európa bajnokságán, a Magyar csapatot Szigeti Csaba, Sárközi Richárd, és büszkeségünk, Hahn Roland képviseli. Egy rövid helyzetjelentést kaptunk, két nappal a verseny kezdete előtt. Sajnos az idő nem a legjobb, ugyanis szakad az eső. A gyakorlópályán átmozgatják magukat, és remélik hogy azért a pályára is kitudnak menni gyakorolni. Várjuk a további híreket!

 


Érdekes hírek