Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

golfedző

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/www.golfalapitvany.hu/www.golfoktato.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

2014 október 11

Roland ismét remekül játszik

Roland ismét remekül játszott! A Czech Tour záró fordulóján az első napon felejthető 81 ütéssel kezdett, aztán rákapcsolt, és a második napon oriásit javítva 6 birdievel 72-őt játszott. A harmadik napon igazi profiként -4-et, 68 ütéssel a nap legjobb ütésszámával végzett. Ismét 6 birdievel teljesítette a pályát, és bizonyította hogy érdemes bízni benne, és támogatni az Olimpiai felkészülésben. Reméljük a Golfszövetség is így gondolja, és közös munkával sikeresern felkészülhetünk a 2016-os olimpiára! Végeredményben a 15.helyen végzett, ami bravúr az az első napi gyenge kezdés után!

2010 február 28

Az év Golfedzője

Golfbál 2010 - Az év edzője

Nagy megtiszteltetésben volt részem a Golfbálon! Átvehettem a "Best of Golf - Az év Edzője" díjat. Köszönöm mindazoknak akik hozzásegítettek ahhoz, hogy én nyerjem el e kitüntető címet.

Gratulálok Pólus Péternek, hogy negyedszer is a Pólus Palace lett az Év Golfclubja! Azoknak a versenyzőknek, és Tanítványaimnak is gratulálok, akik aktív részesei voltak ennek a sikernek, és szállították a versenyeken szerzett pontokat!

Külön gratulálok Kovács Titusz tanítványomnak, hogy megkapta az Év Senior Golfozója címet!

Indul az új szezon! Ezúton kívánok sok sikert minden tanítványomnak erre az évre is!

 


Érdekes hírek