Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Tanítványaim jól teljesítettek!


2011 május 01

Oktatás közben

Az idei év első ranglista versenyén Balatonudvariban kimagasló eredményeket értek el tanítványaim!

Kezdjük Petkovics Bálinttal, aki az egész mezőny második legjobb eredményével (78 ütéssel) meglepte a mezőnyt. Bálinttal másfél éve dolgozom, és az akkori 24-es Hcp-jét, mára már sikerült levinni, 6.8-ra! Bálint tervei között szerepel egy profi karier, aminek megvalósításáért ő is, és családja is sok áldozatot hoz. Így tovább!Petkovics Bálint

Kovácsné Földesi Katalinnal egy hónapja dolgozunk együtt, és nagyon örülök hogy kategóriájában az első helyet szerezte meg, így a ranglistán halad az első hely felé! Kati eddig Szigeti Csabival edzett, és szép stabil swingje van. Az elmúlt egy hónapban a rövidjátékát tökéletesítettük, én ott láttam nagyobb javulási lehetőséget. Szép volt!

Kovács Titusz, a Senior férfi kategóriát nyerte meg, amit vártunk is tőle, hiszen kijelenthetjük hogy ő az egyik legjobb Senior golfozó Magyarországon!Kovács Titusz

Berta Máté megnyerte a junior kategóriát, és remélem hogy nemsokára meghívást kap a Válogatott keretbe is, mivel még kettő évig Jung Masters koru. A jövő bajnoka lehet!

Dibusz Lacinak külön gratulálok ahoz, hogy az idén ahol rajthoz állt,(hat alkalommal) mindíg győzni tudott! . Ezen a versenyen is az élmezőnyben végzett!Dibusz László 2.

Természetesen gratulálok mindenkinek, aki szerepelt a versenyen!

 


Érdekes hírek