Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Berta Máté jutalma!


2012 július 18

Udvari

A Hahn Academia a tehetséges fiataloknak, egy Magyarországon egyedülálló lehetőséget nyújt a fejlődésük elősegítésének érdekében! 

Profi Csapatunk egy éve állt össze, ekkor tanítványom Petkovics Bálint az amatőr státuszt leadva , a Profik igen nehéz életét választotta. Roland fiammal addig ketten edzettünk együtt, és jártuk a Profi versenyeket a környező országokban. Bálint és Roland mellett az én szerepem nem kizárolag edzői minősítés, hanem egy kicsit összetettebb. A játékos edző, divatosan mondva, mentál trainer , és management munkáim is vannak. Az amatőr tehetséges junior játékosaimat próbálom a profi szintig eljuttatni, ami jó irány lehet számukra, hogy Roland és Bálint példát mutatva jár előttük. Roland személyében Magyarország legjobb játékosától tanulhatnak, ami igen motíváló tud lenni.

Berta Máté a Junior Touron jól szerepel, ezért az a megtiszteltetés érte, hogy együtt edzőtáborozott két napig Balaton udvariban a Profi csapatunkal. Máté fejlődését egy kicsit visszavetette, hogy megszünt a Pólus Palace Club, mert gödi lakosként nehéz a pályákra való eljutása. A nyár minden junior számára nagyobb szabadságot biztosít és ezt használjuk ki hogy segítsük a fejlődésüket.

A Későbbiekben több jól teljesítő fiatal kap majd lehetőséget hogy együtt edzhessen egy-egy napot a Profi csapatunkkal, és ez reméljük még nagyagyobb lendületet ad majd nekik az edzésekhez. 

Hahn Árpád 

 


Érdekes hírek