Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Roland a Skalicai versenyen is Top 10-ben végzett! (7.)


2012 június 16

A 2012-es évben Kialakítottuk Profi csapatunkat! Petkovics Bálint tanítványom a 2011-es évben az amatőr ranglistát is vezette, majd ez év elején profi státuszba került! Januártól az edzőtáborokat már úgy alakítottuk hogy hármasban készültünk a 2012-es szezonra. Roland teljes felszerelését lecseréltük, ezért az év első felében nem játszott olyan jó eredményeket, mert meg kellett szokni az ütőket. Májusra teljesen összecsiszolódott a készletével, és a következő  versenyeken nemzetközi szinten is kiváló ütésszámokat produkált. Prága Open 3.nap(65) Berun (69-64) Skalica második nap(68), az utóbbi versenyen a 7. helyet szerezte meg!

  Bálint folyamatos fejlesztés alatt van, folyamatosan tökéletesítjük a mozgását, ezért az idén nem az eredményei fontosak, hanem az ,hogy rutint szerezzen a versenyeken, és nyomásálló swinget alakítsunk ki neki. Bálint a 2013 szezonban meglepetés embere lehet a Magyar Profi golfnak! Az ütésszámok már +3körül vannak, de hamarosan minuszos eredmények is várhatók tőle. Skalicán is 75-75 volt az eredménye.

 Szerény személyemről annyit, hogy játékos edzőként készülök a csapatban, és fontos a CSAPAT kifejezés! A játékom egyre jobb, ami az utolsó versenyen Skalicán már érződött: 16 green regulár után 72-öt játszottam! Persze elsősorban a kér fiatalra figyelek, ami egy kicsit elveszi a figyelmemet a saját játékomról, de már ezt is egyre jobban ki tudom iktatni ha elkezdődik a játékom!

Roland Beruni győzelméről készült Televíziós összefoglalót a következő linken nézheted meg!!!

www.sledujgolf.cz/517-ramlosa-media-trophy-2012-beroun

 

 

 

 


Érdekes hírek