Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Robbantás Gödön


2010 augusztus 01

Hahn gárda

Ha vízilabdában vannak Kemény legények, akkor a golfban ma Hahn gárdát avattak. A helyszín természetesen Göd, ahol a fanatikus rajongók most éppen Mucsi László szenzációs grillkészítményeivel pihenik ki a fáradalmakat.

No de térjünk vissza azon fiatalok csapatára, akiket apa és fia, Hahn Árpád és Roland készít fel a versenyekre. Berta Máté, Johonyák Viktor, Varga Gábor és Vékony Dániel ma olyan elszántsággal vágtak neki a gödi szakaszoknak, hogy sejteni lehetett a szenzációt. A kiváló körülmények között játszó alakulat dolgát még az időnként fel-felerősödő szél sem gátolta meg abban, hogy egy fergeteges, -9-es eredménnyel zárják a kört.

A fiúk így összefoglalták a mai napot: „Nagyon jól kezdtünk, de sajnos a 8-as szakaszon becsúszott egy bogey. Kicsit meg is zavarodtunk, így 5-6 szakaszon keresztül csak a parok jöttek. A 15. szakaszon azonban kaptunk egy kis lelki támaszt, és elkezdtünk -1-eket játszani. Végül a 2. szakaszon fejeztük be, ahol Dani gyönyörű chip-jével -9 lett a vége. Nagyon jól éreztük magunkat, igazi csapatmunka volt.

Az egyetlen szomorú tény, hogy a mai napon nem díjazták a bruttó első helyet, a srácok ezzel a teljesítménnyel nettóban pedig a 3. helyen végeztek. A szép eredmény azonban mindenkit kárpótolt, sőt, újabb lendületet adott a Hahn válogatottnak a további szép eredményekhez. Ez külön pozitív előjel a jövő heti Junior Bajnokság előtt, ahol a csapat tagjai is megmérettetik majd magukat

 


Érdekes hírek