Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Szűcs Gabriella vezeti a Senior Nemzetközi Nyílt Bajnokságot, Kovács Titusz ötödik!


2010 június 23

Chip 5.

Szűcs Gabi egy éve májusban keresett meg, hogy szeretné kipróbálni a golfot. Gabi sportos múltja sejtette, hogy jól veszi majd az első akadályokat. A próba óra igen jól sikerült, mert Gabi azóta nagy élvezettel, és elszántsággal gyakorol, és feltétel nélkül azt csinálja amit az edzéstervben közösen megbeszélünk! A Senior mezőnyben példa nélküli módon fejlődött az elmúlt egy évben, amihez nagyban hozzájárult férje, Kövesdi László segítsége, aki Gabit mindenben támogatja, és segíti nap mint nap!

Gabinak a Hencsei verseny az első nagy versenye, és három ütéssel vezeti a nemzetközi kategóriát, és hattal a Magyar versenyt!

Elmondása szerint, csupán stratégiai hibát vétett két pályán, ami hat ütés pluszt eredményezett. Bízik magában és a befektetett munkában. Nem változtat a játékán, és remélhetőleg kitart a jó forma mind a három napon! Hajrá Gabi!

Kovács Titusz

Kovács Titusz a férfi mezőnyben ötödik, ami nem rossz, hiszen erős a mezőny! Titusz szisztematikusan készült, fizikális és mentális részre is nagy hangsúlyt fektetett! A Technikai edzéseken sokat gyakoroltuk a különböző elemeket, amivel szerinte nincs is semmi probléma. Hibákat ott vétett, hogy a greeneket nehéz volt kiszámítani a szélsőséges időjárásban, és itt elveszett pár ütés. Dobogó a cél, ezért a második napon nagyon koncentrál majd! Hajrá Titusz!

 


Érdekes hírek