Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Eiring Kristóf nyerte a profik első versenyét


2010 június 15

Eiring Kristóf 6.

A legújabb magyar pro-am sorozat kezdete nem indult meseszerűen, hiszen az esőzések miatt két héttel ezelőtt halasztani kényszerültek a főszervezők. Hétfő reggel még minden ideálisnak tűnt, és a rossz időt csak hírből ismerték a játékosok. A hírek viszont kivételesen igazat mondtak, és a záporok, zivatarok bizony a büki pályát sem kerülték el. A hirtelen jött esőcseppek azonban olyan gyorsan távoztak, ahogy megérkeztek, így csak rövid időszakokra szakadt félbe a jó hangulatú verseny.

A Kaefer Heibl Golf Sztár Szuper Tour első viadalát, a Birdland T-Cont Invitational versenyét a golfozó játékosok kategóriájában a mindössze 15 éves amatőr, Eiring Kristóf nyerte 76 ütéses eredménnyel, megelőzve két rutinos profit, az egyaránt 77 ütéssel záró Sárközi Richárdot és Wilheim Istvánt. A sztárok kategóriájában Hajdu Steve színművész bizonyult a legjobbnak, két olimpiai bajnok, Fábián László, és Kovács Ágnes, valamint Solymos Antal zeneművész előtt. A 6-9 éves golfreménységek viadalát Závaczky Bálint nyerte Kötél Bence, S.Nagy Levente, valamint Kiss Polett Karolina előtt.

Hajdú Steve a kupával

Kaefer Heibl Golf Sztár Szuper Tour I. - Birdland T-Cont Invitational

Pro-Am kategória Eredmények:

1. Eiring Kristóf 76 ütés
2-3. Sárközi Richárd 77
Wilheim István 77
4. Herr Tamás
5-7. Ifj. Tóth János
Sztankovics Iván
Baranyai Róbert

Kristóf előtt két nagy verseny áll a következő hat hétben! A hétvégén a Magyar Amatőr Felnőtt Bajnokságon vesz részt, és júliusban a Jung Mastersen Udvariban szerepel Hazánk színeiben! Jó játékot!

 


Érdekes hírek