Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Hahn Golf Club nyílt napja putt versennyel és gulyással


2009 augusztus 31

Készülődés gurításhoz

2009. augusztus 29-én délután került sor a Hahn Golf Club nyílt napjára és klubestjére a Gödi Pólus Palace Thermal Hotel Driving Range-én. Az esős idő ellenére szép számmal vettek részt a rendezvényen a Hahn Golf Academia & Club tagjai és családtagjaik, ismerőseik. Volt szabad edzés a fedett elütőkön, putt verseny, valamint gulyás főzés és élménybeszámoló is.

A golfozókat az időjárás nem szokta megakadályozni abban, hogy jót golfozzanak. A gödi driving range is megtelt szombat délután, ahol Hahn Árpád és Hahn Roland volt az érdeklődők segítségére abban, hogy tökéletesítsék swingjüket, akik pedig még soha nem fogtak ütőt a kezükbe, azok megtanulhassák az alapvető fogásokat.

Az ütögetés után a gurítás következett a putting green-en. Először egy "hétlyukas" pályán kellett a vállalkozó kedvűeknek rövid puttokkal végigmenni. Aki a 7 szakaszt 14 gurításból, vagy annál kevesebből teljesítette, az egy 3 golflabdából álló szettet kapott ajándékba.

A putt verseny második fordulójában már komolyabb tétért ment a verseny. Egy 20 méterre lévő lyukra lehetett gurítani, és aki a legközelebb gurított a lyukhoz, az egy lézernyomtatót nyerhetett, amit a Hahn Golf Club főszponzora, az Europrofil Kft. ajánlott fel. A második díj pedig a Lexus Pest felajánlásában egy golf sapka és golflabdák voltak. Nagy meglepetésre két versenyző is egy ütésből ütött a távoli lyukba, és csak a második ütésük közötti távolság döntötte el a végső sorrendet.

A golfozás végére a bográcsban elkészült a finom gulyás, amit jóízűen fogyasztottak el a klubtagok. A klubest zárásaként Hahn Árpád klubelnök tartott élménybeszámolót a Profi Magyar Golfbajnokságról és a Czech Masters Profi Golfversenyről, amelyeken fiával, Hahn Rolanddal együtt indultak. A következő klubdélutánra várhatóan szeptember végén kerül sor.

Címkék

 


Érdekes hírek