Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Hahn Roland vezet a Profi Magyar Golf Bajnokságon


2009 augusztus 10

Hahn Roland

A Profi Magyar Golf Egyesület 2009. évi Magyar Bajnokságán Bükfürdőn az első napi verseny után Hahn Roland áll az élen 70 (-2) ütéssel. Hahn Árpád egyelőre az 5. helyet tudhatja magáénak, de a tavalyi bajnok még nem adta fel a vetélkedést, bízik abban, hogy a honlapi nap során javítani tud.

Az idén Bükfürdőn rendezik meg a PGA of Hungary kétnapos Profi Magyar Golf Bajnokságát, amelyre 2009-ben a tavalyi év után a második alkalommal kerül sor. Tavaly a versenyt Hahn Árpád nyerte Wilheim István és Szigeti Csaba előtt. Akkor Hahn Roland 4. lett, és Sárközi Richárdnak sem jött ki jól a verseny. Az idén egyelőre úgy tűnik revansot vesznek, mivel ők vezetnek a versenyben. Roland különösen jó formában van, ezért tőle nehéz lesz elvenni az elsőséget. Az állás az 1. nap (18 szakasz) után a következő:

1. Hahn Roland 70 ütés (-2)
2. Sárközi Richárd 72 ütés (0)
3-4. Wilheim István
Brúder Balázs
74 ütés (+2)
5. Hahn Árpád 77 ütés (+5)
6. Szigeti Csaba 79 ütés (+7)

Nekik, hatuknak van esélyük arra, hogy a holnapi napon megszerezzék az elsőséget. Hahn Árpád, a verseny tavalyi győztese sem adta még fel, a második 18 szakaszon teljes erőbedobással fog küzdeni, és reméli, hogy tapasztalata segíti majd beérni fiát, Rolandot.

 


Érdekes hírek