Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Első húszban végzett Roland!


2011 május 10

Rocca Constantino
 

Breaking news a magyar profik csehországi versenyéről!

Pannergy             Rigipsz      
 

Ki gondolta volna, hogy egy golfozónak már a lakásban is vigyáznia kell arra, hogy hova is lép vagy éppen mit tesz? Nos, Hahn Roland mostantól biztosan minden mozdulatot kétszer meggondol versenyek előtt, hiszen egy ártatlan háztartási baleset miatt majdnem meghiúsult cseh versenye. Az Academy Golf Club pro-ja édesapjával, Árpáddal és Lugosi Tamással, valamint Amin Najati-val képviselte hazánkat az elmúlt két napban a cseh sorozat aktuális fordulójában.

Ablakcsukás közben csípődött be Roli háta, ami miatt félő volt, hogy nem tud majd részt venni a hétvégi versenyen, de végül minden jól alakult. Tegnap a Lugosi és a Hahn család legfiatalabb képviselői vették át a magyarok között a vezető szerepet, mára a sérülése ellenére Rolandnak sikerült tartania a jó formát, és +3-al zárta a hétfői 18 szakaszt. Ezt az eredményt egyébként egy tripla bogey fűszerezi meg, tehát kiszámolhatjuk, hogy mi lett volna, ha… Így a huszadik hely sikerült! 104 profi indulóból nem is olyan rossz!

A csapatban ma a második legjobbat Lugosi Tamás nyújtotta, aki +6-al jött le a pályáról, míg Hahn Árpi +10-t, Nazsi pedig +12-t írhatott fel eredményei közé.

„Sajnos ma beugrott egy +4-es eredmény a 10-es szakaszon, ami elvitte a mai játékom. Ennek ellenére a két nap pont határeset, még elfogadható kategóriába tartozik.” – mondja villáminterjúnkban Hahn Árpád, aki verseny közben fia egészsége miatt is aggódott.

„A tour rangját jelzi, hogy játszott ROCCA Costantino, aki Ryder cup játékos, többszörös European Tour győztes - 4- et játszott két nap alatt!” – tette hozzá Hahn, aki társaival együtt a hazautazás után bővebben beszámol majd a külföldi élményekről.

"Hungariangolf"

 


Érdekes hírek