Rigips - Els a szrazptsben       GDF-SUEZ

 

 

Rolandnak jól kezdődött a 2011-es versenyszezon!


2011 április 22

Hahn Roland Szlovákia

Az év első versenyén Szlovákiában, jó formát mutatott Hahn Roland, csapatunk Profi versenyzője. A Welteni Golf Clubban kezdődött több Magyar Profi játékos 2011-es verseny szezonja, ahol Roland játszotta a legjobb eredményt. 73-as körével,holtversenyben az előkelő ötödik helyet szerezte meg, ahol a hazaiak nagyon jó teljesítményt nyújtottak, -5-ös (67-es) körrel lehetett csak nyerni.

 Roland nagyon egyenletesen játszott, és -2-ben állt, az ominózus par 5-ös, igen könnyűnek ígérkező szakaszig. Az előzetes felmérés alapján pontosan meg volt határozva, hogy melyik irányba kell kezdeni. Ez a lyuk kockázat nélkül is birdie-esélyes volt.  Roland gondolt egy merészet, és rizikózva, egy jobb pozíció reményében megváltoztatta a taktikát, ami nem jött be, és egy tripla ütést eredményezett. Összességében  nem volt probléma a technikával, ezért bizakodóan nézünk a következő versenyekre.

Az idei évet szerencsére úgy kezdhetjük,, hogy maradéktalanul el tudtuk végezni azt a munkát amit elterveztünk, és ezt a támogatóinknak köszönhetjük, a Pannergynek, a Rigipsznek és az Academy clubnak akik megteremtették annak a lehetőségét, hogy megfelelő körülmények között készülhettünk  a 2011-es szezonra.

Kialakult a Magyar Profi Ranglista, ahol jelenleg a Rolad az első helyen áll!

1.- Hahn Roland          900 pont

2.-Lugosi Balázs         500 pont

3.-Lugosi Tamás        400 pont

4.-Bozó Ádám              300 pont

5.-Sárközi Richard        70 pont